Use of dietary indices to control for diet in human gut microbiota studies

Abstract Background Environmental factors have a large influence on the composition of the human gut microbiota. One of the most influential and well-studied is host diet. To assess and interpret the impact of non-dietary factors on the gut microbiota, we endeavoured to determine the most appropriat...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ruth C. E. Bowyer [verfasserIn]

Matthew A. Jackson [verfasserIn]

Tess Pallister [verfasserIn]

Jane Skinner [verfasserIn]

Tim D. Spector [verfasserIn]

Ailsa A. Welch [verfasserIn]

Claire J. Steves [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2018

Schlagwörter:

Microbiome

Microbiota

Dietary Index

Dietary covariate

Human microbiota

Food frequency questionnaire

Übergeordnetes Werk:

In: Microbiome - BMC, 2013, 6(2018), 1, Seite 11

Übergeordnetes Werk:

volume:6 ; year:2018 ; number:1 ; pages:11

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Journal toc

DOI / URN:

10.1186/s40168-018-0455-y

Katalog-ID:

DOAJ004886569

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