Bean coproduct as source of protein in dairy cows diets

The objective of this study was to evaluate the supplementation of dairy cows with different protein sources in relation to intake, digestibility, production and chemical composition of milk. For this, eight crossbred cows (Hostein x Gir) were used, distributed in two simultaneous latin squares (4x4...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Marinaldo Divino Ribeiro [verfasserIn]

Fernando de Paula Leonel [verfasserIn]

Raphael Pavesi Araujo [verfasserIn]

Raphael dos Santos Gomes [verfasserIn]

Leonardo Marmo Moreira [verfasserIn]

Carlos Renato Viegas [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2018

Schlagwörter:

bean coproduct

digestibility

intake

milk production

Übergeordnetes Werk:

In: Bioscience Journal - Universidade Federal de Uberlândia, 2020, 34(2018), 4

Übergeordnetes Werk:

volume:34 ; year:2018 ; number:4

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.14393/BJ-v34n1a2018-39844

Katalog-ID:

DOAJ005893526

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!