Beneficial Influence of Soybean Lecithin Nanoparticles on Rooster Frozen–Thawed Semen Quality and Fertility

The present study aimed to investigate the impact of different concentrations (0%, 0.5%, 1.0%, 1.5%, and 2.0%) of nano-soybean lecithin (SL) in the extender on sperm quality, sperm motion characteristics, and fertility outcomes of post-thawed rooster semen. Adult Ross broiler breeder roosters (n = 2...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Lingwei Sun [verfasserIn]

Mengqian He [verfasserIn]

Caifeng Wu [verfasserIn]

Shushan Zhang [verfasserIn]

Jianjun Dai [verfasserIn]

Defu Zhang [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

rooster semen

soybean lecithin

cryopreservation

artificial insemination

Übergeordnetes Werk:

In: Animals - MDPI AG, 2011, 11(2021), 6, p 1769

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2021 ; number:6, p 1769

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/ani11061769

Katalog-ID:

DOAJ006100651

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!