Image Analysis of the Sugar-reduced Muffin Formulated with Stevianna® or Inulin as a Sugar Replacer

Stevianna®, Inulin, Muffin microstructure, Air cell, Scanning electron microscopy

Gespeichert in:
Autor*in:

GAO Jingrong [verfasserIn]

HAN Fezhong [verfasserIn]

GUO Xinbo [verfasserIn]

ZENG Xi’an [verfasserIn]

MASON Susan L [verfasserIn]

BRENNAN Margaret A [verfasserIn]

BRENNAN Charles S [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2018

Übergeordnetes Werk:

In: Grain & Oil Science and Technology - KeAi Communications Co., Ltd., 2020, 1(2018), 2, Seite 63-71

Übergeordnetes Werk:

volume:1 ; year:2018 ; number:2 ; pages:63-71

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DOI / URN:

10.3724/SP.J.1447.GOST.2018.18043

Katalog-ID:

DOAJ006879608

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