Preparation of Hulu-mur flavored carbonated beverage based on Feterita sorghum (Sorghum bicolor) malt

<p< </p<<p<In this study, sorghum Feterita malt extract was used to prepare carbonated beverages flavored with traditional Hulu-mur spices extract.  The beverages produced were assessed for their physicochemical, sensory, and nutritional qualities. Malting (3–5 days) of the Feterit...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Sara F. A. Baidab [verfasserIn]

Solafa A. Hamad [verfasserIn]

Abdel Halim R. Ahmed [verfasserIn]

Isam A. Mohamed Ahmed [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Schlagwörter:

carbonated beverage

Feterita

germination

Hulu-mur

sorghum

Übergeordnetes Werk:

In: International Journal of Food Studies - ISEKI_Food Association (IFA), 2013, 5(2016), 2

Übergeordnetes Werk:

volume:5 ; year:2016 ; number:2

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

Katalog-ID:

DOAJ009434070

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!