Addition of powdered shrimp in the formulation of snacks

ABSTRACT The aim of this study was to evaluate the acceptability of corn snacks containing different concentrations of powdered shrimp. Five snack formulations were prepared: the control (with no powdered shrimp), F1, F2, F3 and F4, with the addition of 2%, 4%, 8% and 16% powdered shrimp respectivel...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Janaina de Paula da Costa [verfasserIn]

Dalany Menezes Oliveira [verfasserIn]

Diego Rodrigues Marques [verfasserIn]

Antonio Roberto Giriboni Monteiro [verfasserIn]

José Maria Correia da Costa [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Spanisch ; Portugiesisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

Snack

Litopenaeus vannamei

Sensory acceptability

Übergeordnetes Werk:

In: Revista Ciência Agronômica - Universidade Federal do Ceará, 2012, 50(2019), 3, Seite 387-393

Übergeordnetes Werk:

volume:50 ; year:2019 ; number:3 ; pages:387-393

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.5935/1806-6690.20190046

Katalog-ID:

DOAJ009566058

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!