The Spanish diet: an update

Background/Aims: The Food Consumption Survey, conducted for over 20 years by the Spanish Ministry of Agriculture, Food and Environment (MAGRAMA), is the most reliable source of data to evaluate the food consumption and dietary patterns of Spain. The aim of the present article was to review the diet...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Gregorio Varela-Moreiras [verfasserIn]

Emma Ruiz [verfasserIn]

Teresa Valero [verfasserIn]

José Manuel Ávila [verfasserIn]

Susana del Pozo [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Spanisch

Erschienen:

2013

Schlagwörter:

Encuesta de consumo de alimentos

Disponibilidad de alimentos

Consumo dietético

Perfiles de energía

Calidad de la dieta

Dieta mediterránea

Übergeordnetes Werk:

In: Nutrición Hospitalaria - Arán Ediciones, S. L., 2019, 28(2013), suppl 5, Seite 13-20

Übergeordnetes Werk:

volume:28 ; year:2013 ; number:suppl 5 ; pages:13-20

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

Katalog-ID:

DOAJ009802703

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!