Food Safety Knowledge, Attitudes, and Self-Reported Practices Among Medical Staff in China Before, During and After the COVID-19 Pandemic

Lin Luo,1– 4,* Jie Ni,5,* Mengyun Zhou,6,* Chunyi Wang,5 Wen Wen,5 Jingjie Jiang,5 Yongran Cheng,7 Xingwei Zhang,5 Mingwei Wang,5 Wenjun Wang1 1Jiangxi Key Laboratory of Natural Products and Functional Food, College of Food Science and Engineering, Jiangxi Agricultural Univer...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Luo L [verfasserIn]

Ni J [verfasserIn]

Zhou M [verfasserIn]

Wang C [verfasserIn]

Wen W [verfasserIn]

Jiang J [verfasserIn]

Cheng Y [verfasserIn]

Zhang X [verfasserIn]

Wang M [verfasserIn]

Wang W [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

food safety

medical staff

covid-19

Übergeordnetes Werk:

In: Risk Management and Healthcare Policy - Dove Medical Press, 2009, (2021), Seite 5027-5038

Übergeordnetes Werk:

year:2021 ; pages:5027-5038

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

Katalog-ID:

DOAJ011038675

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!