A low carbohydrate diet high in fish oil and soy protein delays inflammation, hematopoietic stem cell depletion, and mortality in miR-146a knock-out mice

Since our previous studies found a low carbohydrate (CHO) diet containing soy protein and fish oil (15%Amylose/Soy/FO) significantly reduced lung and breast cancer in mice we asked herein if this low CHO diet could also delay the onset of myeloid malignancies. To test this we employed a miR-146a kno...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ingrid Elisia [verfasserIn]

Sara Kowalski [verfasserIn]

Michelle Yeung [verfasserIn]

Jennifer Wong [verfasserIn]

Jennifer M. Grants [verfasserIn]

Aly Karsan [verfasserIn]

Gerald Krystal [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

miR-146a

low carbohydrate diet

inflammation

HSC exhaustion

stem cell

Übergeordnetes Werk:

In: Frontiers in Nutrition - Frontiers Media S.A., 2014, 9(2022)

Übergeordnetes Werk:

volume:9 ; year:2022

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3389/fnut.2022.1017347

Katalog-ID:

DOAJ011139382

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!