Effect of Broccoli Residue and Wheat Straw Addition on Nitrous Oxide Emissions in Silt Loam Soil

Nitrous oxide (N<sub<2</sub<O) is one of the main greenhouse gases and its emissions from vegetable production systems have brought a sustainability challenge. The objective of this study was to evaluate the potential of reducing N<sub<2</sub<O emissions from silt loam soil b...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Rajan Budhathoki [verfasserIn]

Dinesh Panday [verfasserIn]

Perik Seiz [verfasserIn]

Reiner Ruser [verfasserIn]

Torsten Müller [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

broccoli residue

nitrous oxide gas emissions

soil incubation

soil microcosm

wheat straw

Übergeordnetes Werk:

In: Nitrogen - MDPI AG, 2020, 2(2021), 1, Seite 99-109

Übergeordnetes Werk:

volume:2 ; year:2021 ; number:1 ; pages:99-109

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/nitrogen2010007

Katalog-ID:

DOAJ011585854

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!