Snack bar berbahan pati sagu (Metroxylon sp.), tempe, dan beras hitam sebagai pangan fungsional berindeks glikemik rendah

Background: High calories intake from snacks with low nutritional value will contribute to increase the prevalence of obesity and diabetes. Nutritional strategies to prevent hyperglycemia are controlling blood glucose levels, restrict calories and carbohydrate intake. Sago starch (Metroxylon sp.), t...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Winny Puspita [verfasserIn]

Ahmad Sulaeman [verfasserIn]

Evy Damayanthi [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Indonesisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

diabetes mellitus

functional food

glycemic index

snack bar

Übergeordnetes Werk:

In: Jurnal Gizi Indonesia: The Indonesian Journal of Nutrition - Diponegoro University, 2018, 8(2020), 1, Seite 11-23

Übergeordnetes Werk:

volume:8 ; year:2020 ; number:1 ; pages:11-23

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DOI / URN:

10.14710/jgi.8.1.11-23

Katalog-ID:

DOAJ011696192

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