Optimization of Solvent-Free Microwave-Assisted Hydrodiffusion and Gravity Extraction of <i<Morus nigra</i< L. Fruits Maximizing Polyphenols, Sugar Content, and Biological Activities Using Central Composite Design

Black mulberry, <i<Morus nigra</i< L. (family: Moraceae), is a healthy food and medicinal plant. Microwave hydrodiffusion and gravity (MHG) is one of the most innovative applications of solvent-free microwave extraction. The aim of this study was to optimize for the first time the MHG so...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ahmed M. Mustafa [verfasserIn]

Eugenia Mazzara [verfasserIn]

Doaa Abouelenein [verfasserIn]

Simone Angeloni [verfasserIn]

Sonia Nunez [verfasserIn]

Gianni Sagratini [verfasserIn]

Víctor López [verfasserIn]

Marco Cespi [verfasserIn]

Sauro Vittori [verfasserIn]

Giovanni Caprioli [verfasserIn]

Filippo Maggi [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

microwave hydrodiffusion and gravity

polyphenols

sugar content

lipase

Übergeordnetes Werk:

In: Pharmaceuticals - MDPI AG, 2005, 15(2022), 1, p 99

Übergeordnetes Werk:

volume:15 ; year:2022 ; number:1, p 99

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/ph15010099

Katalog-ID:

DOAJ012117277

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!