A Comprehensive Review on the Interaction of Milk Protein Concentrates with Plant-Based Polyphenolics

Functional properties and biological activities of plant-derived polyphenolic compounds have gained great interest due to their epidemiologically proven health benefits and diverse industrial applications in the food and pharmaceutical industry. Moreover, the food processing conditions and certain c...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Mansuri M. Tosif [verfasserIn]

Agnieszka Najda [verfasserIn]

Aarti Bains [verfasserIn]

Thummalacharla Chaitanya Krishna [verfasserIn]

Prince Chawla [verfasserIn]

Magdalena Dyduch-Siemińska [verfasserIn]

Joanna Klepacka [verfasserIn]

Ravinder Kaushik [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

(poly)phenols

milk proteins

sodium caseinate

molecular interaction

Übergeordnetes Werk:

In: International Journal of Molecular Sciences - MDPI AG, 2003, 22(2021), 24, p 13548

Übergeordnetes Werk:

volume:22 ; year:2021 ; number:24, p 13548

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/ijms222413548

Katalog-ID:

DOAJ014179520

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!