The Effect of Normally Consumed Amounts of Sucrose or High Fructose Corn Syrup on Lipid Profiles, Body Composition and Related Parameters in Overweight/Obese Subjects

The American Heart Association (AHA) has advocated that women and men not consume more than 100 and 150 kcal/day, respectively, from added sugars. These levels are currently exceeded by over 90% of the adult population in the United States. Few data exist on longer-term metabolic effects when sucros...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Joshua Lowndes [verfasserIn]

Stephanie Sinnett [verfasserIn]

Sabrina Pardo [verfasserIn]

Von T. Nguyen [verfasserIn]

Kathleen J. Melanson [verfasserIn]

Zhiping Yu [verfasserIn]

Britte E. Lowther [verfasserIn]

James M. Rippe [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2014

Schlagwörter:

sucrose

high fructose corn syrup

body mass

Übergeordnetes Werk:

In: Nutrients - MDPI AG, 2009, 6(2014), 3, Seite 1128-1144

Übergeordnetes Werk:

volume:6 ; year:2014 ; number:3 ; pages:1128-1144

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/nu6031128

Katalog-ID:

DOAJ01447204X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!