Antioxidant capacity of anthocyanins from acerola genotypes

Anthocyanins from 12 acerola genotypes cultivated at the Active Germplasm Bank at Federal Rural University of Pernambuco were isolated for antioxidant potential evaluation. The antioxidant activity and radical scavenging capacity of the anthocyanin isolates were measured according to the β-carotene...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Vera Lúcia Arroxelas Galvão De Lima [verfasserIn]

Enayde Almeida Melo [verfasserIn]

Irapuan Oliveira Pinheiro [verfasserIn]

Nonete Barbosa Guerra [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2011

Schlagwörter:

antocianinas

acerola (Malpighia emarginata D.C.)

genótipos

sistema modelo β-caroteno

capacidade de sequestro do DPPH

Übergeordnetes Werk:

In: Food Science and Technology - Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos, 2004, 31(2011), 1, Seite 86-92

Übergeordnetes Werk:

volume:31 ; year:2011 ; number:1 ; pages:86-92

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1590/S0101-20612011000100011

Katalog-ID:

DOAJ014632977

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!