Predicting Beef Carcass Fatness Using an Image Analysis System

The amount and distribution of subcutaneous fat is an important factor affecting beef carcass quality. The degree of fatness is determined by visual assessments scored on a scale of five fatness levels (the SEUROP system). New technologies such as the image analysis method have been developed and ap...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

José A. Mendizabal [verfasserIn]

Guillerno Ripoll [verfasserIn]

Olaia Urrutia [verfasserIn]

Kizkitza Insausti [verfasserIn]

Beatriz Soret [verfasserIn]

Ana Arana [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

carcass fatness

image analysis

prediction

young bulls

Übergeordnetes Werk:

In: Animals - MDPI AG, 2011, 11(2021), 10, p 2897

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2021 ; number:10, p 2897

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/ani11102897

Katalog-ID:

DOAJ014721880

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!