Incorporation of medium chain fatty acids into fish oil triglycerides by chemical and enzymatic interesterification

Structured triglycerides (STs) containing both medium-chain fatty acids (MCFA) and polyunsaturated fatty acids (PUFA) in the same molecule offer nutritional and therapeutic benefits. The aim of this work was to establish the incorporation of MCFA into fish oil triglycerides (TAGs), while maintaining...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Maria M. C. Feltes [verfasserIn]

L. de Oliveira Pitol [verfasserIn]

J. F. Gomes Correia [verfasserIn]

R. Grimaldi [verfasserIn]

J. Mara Block [verfasserIn]

Jorge L. Ninow [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Spanisch

Erschienen:

2009

Schlagwörter:

fish oil

interesterification

medium-chain fatty acid

structured triglycerides

Übergeordnetes Werk:

In: Grasas y Aceites - Consejo Superior de Investigaciones Científicas, 2008, 60(2009), 2, Seite 168-176

Übergeordnetes Werk:

volume:60 ; year:2009 ; number:2 ; pages:168-176

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.3989/gya.074708

Katalog-ID:

DOAJ01488934X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!