Teff Grain Physical and Chemical Quality Responses to Soil Physicochemical Properties and the Environment

Teff is the only cultivated cereal crop from the genus <i<Eragrostis</i< and it is the major staple food of Ethiopians. In Ethiopia, the quality of teff and its market price are primarily determined by its grain color. The objective of this study was to evaluate the effects of soil physi...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Anteneh Abewa [verfasserIn]

Enyew Adgo [verfasserIn]

Birru Yitaferu [verfasserIn]

Getachew Alemayehu [verfasserIn]

Kebebew Assefa [verfasserIn]

Juan K. Q. Solomon [verfasserIn]

William Payne [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

teff

grain color

grain mineral nutrient

grain proximate composition

amino acids

soil physicochemical properties

Übergeordnetes Werk:

In: Agronomy - MDPI AG, 2012, 9(2019), 6, p 283

Übergeordnetes Werk:

volume:9 ; year:2019 ; number:6, p 283

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/agronomy9060283

Katalog-ID:

DOAJ015215725

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!