Preventive Effect of Blueberry Extract on Liver Injury Induced by Carbon Tetrachloride in Mice

The blueberry is a common fruit that is rich in nutritional value and polyphenol substances. In this study, the blueberry polyphenol content in extract was analysed by spectrophotometry. The results showed that the blueberry polyphenol content in the extract reached 52.7%. A mouse model of liver inj...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Bihui Liu [verfasserIn]

Yuan Fang [verfasserIn]

Ruokun Yi [verfasserIn]

Xin Zhao [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

blueberry

polyphenol

liver injury

carbon tetrachloride

mice

Übergeordnetes Werk:

In: Foods - MDPI AG, 2013, 8(2019), 2, p 48

Übergeordnetes Werk:

volume:8 ; year:2019 ; number:2, p 48

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/foods8020048

Katalog-ID:

DOAJ015833631

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!