Mathematical models to adjust the parameters of in vitro cumulative gas production of diets containing preserved Gliricidia

ABSTRACT: This study examined the use of the Gompertz, Groot, monomolecular, Richards and two-compartment-logistic mathematical models to investigate the kinetics of in vitro gas production of diets composed of combinations of Gliricidia hay or silage. In addition, the effects of Gliricidia hay or s...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Antonio Leandro Chaves Gurgel [verfasserIn]

Jucileia Aparecida da Silva Morais [verfasserIn]

Juliana Caroline Santos Santana [verfasserIn]

Gelson dos Santos Difante [verfasserIn]

João Virgínio Emerenciano Neto [verfasserIn]

Luís Carlos Vinhas Ítavo [verfasserIn]

Camila Celeste Brandão Ferreira Ítavo [verfasserIn]

Vinícius da Silva Oliveira [verfasserIn]

Maria Juciara Silva Teles Rodrigues [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Portugiesisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

fermentation kinetics

Groot model

hay

non-linear functions

silage

Übergeordnetes Werk:

In: Ciência Rural - Universidade Federal de Santa Maria, 2004, 51(2021), 11

Übergeordnetes Werk:

volume:51 ; year:2021 ; number:11

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1590/0103-8478cr20200993

Katalog-ID:

DOAJ017602793

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!