Precautionary labelling of foods for allergen content: are we ready for a global framework?

Food allergy appears to be on the rise with the current mainstay of treatment centred on allergen avoidance. Mandatory allergen labelling has improved the safety of food for allergic consumers. However an additional form of voluntary labelling (termed precautionary allergen labelling) has evolved on...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Katrina J. Allen [verfasserIn]

Paul J. Turner [verfasserIn]

Ruby Pawankar [verfasserIn]

Stephen Taylor [verfasserIn]

Scott Sicherer [verfasserIn]

Gideon Lack [verfasserIn]

Nelson Rosario [verfasserIn]

Motohiro Ebisawa [verfasserIn]

Gary Wong [verfasserIn]

E.N.Clare Mills [verfasserIn]

Kirsten Beyer [verfasserIn]

Alessandro Fiocchi [verfasserIn]

Hugh A. Sampson [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2014

Übergeordnetes Werk:

In: World Allergy Organization Journal - Elsevier, 2013, 7(2014), Seite -

Übergeordnetes Werk:

volume:7 ; year:2014 ; pages:-

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1186/1939-4551-7-10

Katalog-ID:

DOAJ018277829

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!