A Survey on the Effect of Livestock Production System and Finishing Diet on Sensory Characteristics of Foal Meat Using Generalized Procrustes Analysis

The influence of livestock production system [Freedom Extensive System (FES) versus Semi-Extensive System (SES)] and finishing feed (1.5 kg versus 3.0 kg of commercial feed in the finishing period) diet on sensory properties of foal meat using Generalized Procrustes Analysis (GPA) was studied. For t...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

José M. Lorenzo [verfasserIn]

Laura Purriños [verfasserIn]

Javier Carballo [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Übergeordnetes Werk:

In: The Scientific World Journal - Hindawi Limited, 2012, (2016)

Übergeordnetes Werk:

year:2016

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.1155/2016/8729053

Katalog-ID:

DOAJ019616902

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!