Effects of integrated rice-duck farming system on duck carcass traits, meat quality, amino acid, and fatty acid composition

ABSTRACT: Integrated rice-duck farming (RD) system, which aims to improve the welfare of ducks, has gained popularity in Asian countries. However, the effects of RD system on the carcass and quality traits of duck meat have not been evaluated. Here, a paddy field experiment was conducted to examine...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Weiran Huo [verfasserIn]

Kaiqi Weng [verfasserIn]

Tiantian Gu [verfasserIn]

Xuan Luo [verfasserIn]

Yu Zhang [verfasserIn]

Yang Zhang [verfasserIn]

Qi Xu [verfasserIn]

Guohong Chen [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

integrated rice-duck farming

duck

carcass trait

meat quality

Übergeordnetes Werk:

In: Poultry Science - Elsevier, 2020, 100(2021), 6, Seite 101107-

Übergeordnetes Werk:

volume:100 ; year:2021 ; number:6 ; pages:101107-

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.psj.2021.101107

Katalog-ID:

DOAJ020066902

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!