Effects of selenium and sulfur on antioxidants and physiological parameters of garlic plants during senescence

A hydroponic study was conducted to determine the effects of selenium (Se: 0, 3, 6 μmol L–1) on senescence-related oxidative stress in garlic plants grown under two sulfur (S) levels. We evaluated the yields of plants harvested at 160 and 200 days after sowing. Plants grown under a low Se dose (0.3...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Bo CHENG [verfasserIn]

Hai-feng LIAN [verfasserIn]

Ying-ying LIU [verfasserIn]

Xin-hui YU [verfasserIn]

Ya-li SUN [verfasserIn]

Xiu-dong SUN [verfasserIn]

Qing-hua SHI [verfasserIn]

Shi-qi LIU [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Schlagwörter:

selenium

sulfur

garlic

antioxidant activity

oxidative stress

senescence

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of Integrative Agriculture - Elsevier, 2021, 15(2016), 3, Seite 566-572

Übergeordnetes Werk:

volume:15 ; year:2016 ; number:3 ; pages:566-572

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/S2095-3119(15)61201-1

Katalog-ID:

DOAJ020076576

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!