Changes in the food and beverage consumption pattern in Argentina, 1996-2013

The dietary pattern of the population has shifted in recent years as a result of cultural changes and modifications in food accessibility. In order to describe the changes in food and beverage consumption patterns in the last two decades in Argentina, the National Survey of Household Expenditure [En...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

María Elisa Zapata [verfasserIn]

Alicia Rovirosa [verfasserIn]

Esteban Carmuega [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Spanisch

Erschienen:

2016

Schlagwörter:

Consumo de Alimentos

Alimentos y Bebidas

Hábitos Alimenticios

Encuesta Socioeconómica

Argentina

Übergeordnetes Werk:

In: Salud Colectiva - Instituto de Salud Colectiva, Universidad Nacional de Lanús, 2007, 12(2016), 4, Seite 473-486

Übergeordnetes Werk:

volume:12 ; year:2016 ; number:4 ; pages:473-486

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.18294/sc.2016.936

Katalog-ID:

DOAJ020185227

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!