Pengaruh Bungkil Inti dan Lumpur Sawit yang Difermentasi dengan Aspergillus sp asal Akar Bambu terhadap Kandungan Lemak Ayam Broiler

(The effect of palm kernel cake and palm oil sludge fermented with aspergillus sp derived from bamboo root on broiler’s fat content) ABSTRACT. The objective of this research was to determine the effect of palm kernel cake and palm oil sludge fermented with Aspergillus sp derived from bamboo root on...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Bambang Hartoyo [verfasserIn]

Supadmo Supadmo [verfasserIn]

Wihandoyo Wihandoyo [verfasserIn]

Ali Wibowo [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Indonesisch

Erschienen:

2015

Schlagwörter:

fermentation

palm kernel cake

palm oil sludge

aspergillus sp

liver fat

abdominal fat

meat fat

Übergeordnetes Werk:

In: Jurnal Agripet - Animal Husbandry Department, The Faculty of Agriculture, Syiah Kuala University, 2016, 15(2015), 2, Seite 112-116

Übergeordnetes Werk:

volume:15 ; year:2015 ; number:2 ; pages:112-116

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.17969/agripet.v15i2.2850

Katalog-ID:

DOAJ020483104

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!