Formation and characterization of noncovalent ternary complexes based on whey protein concentrate, high methoxyl pectin, and phenolic acid

ABSTRACT: Protein-polysaccharide-polyphenol noncovalent ternary complexes possess unique physicochemical, structural, and functional properties. In the present study, ternary complexes based on whey protein concentrate (WPC; 2%, wt/vol) and high methoxyl pectin (HMP; 0.5%, wt/vol) complexes and 0.2...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yuanyuan Zhang [verfasserIn]

Siyao Li [verfasserIn]

Yang Yang [verfasserIn]

Cuina Wang [verfasserIn]

Tiehua Zhang [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

whey protein concentrate

high methoxyl pectin

chlorogenic acid

rosmarinic acid

ternary complex

pH effect

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of Dairy Science - Elsevier, 2022, 105(2022), 4, Seite 2963-2977

Übergeordnetes Werk:

volume:105 ; year:2022 ; number:4 ; pages:2963-2977

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DOI / URN:

10.3168/jds.2021-21088

Katalog-ID:

DOAJ020504748

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