THE EFFECT OF IMPROVER ADDITION ON SWEET BREAD MADE FROM WHEAT FLOUR

Modified starch produced in the MOCAF manufacturing process is still not widely used, so further studies are needed regarding the utilization of modified MOCAF-based starch. According to Miyazaki et al., (2006), starch can be used to improve the quality of bread. The raw materials used in the resear...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Subekah Nawa Kartikasari [verfasserIn]

Puspita Sari [verfasserIn]

Achmad Subagio [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

improver, mocaf, modified starch, bread, cassava

Übergeordnetes Werk:

In: Food ScienTech Journal - Department of Food Technology, 2020, 1(2019), 1, Seite 8-19

Übergeordnetes Werk:

volume:1 ; year:2019 ; number:1 ; pages:8-19

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.33512/fsj.v1i1.6193

Katalog-ID:

DOAJ02080329X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!