Foodborne pathogens

Foodborne pathogens are causing a great number of diseases with significant effects on human health and economy. The characteristics of the most common pathogenic bacteria (<em<Bacillus cereus</em<, <em<Campylobacter jejuni</em<, <em<Clostridium botulinum</em<, &l...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Thomas Bintsis [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

foodborne pathogens

pathogenic bacteria

pathogenic viruses

pathogenic parasites

foodborne outbreaks

Übergeordnetes Werk:

In: AIMS Microbiology - AIMS Press, 2016, 3(2017), 3, Seite 529-563

Übergeordnetes Werk:

volume:3 ; year:2017 ; number:3 ; pages:529-563

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3934/microbiol.2017.3.529

Katalog-ID:

DOAJ021507759

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!