Comparative characteristics of qualitative indicators of amaranth and corn silage

Silage is the main juicy food and a source of vitamins for animals in the winter-stall period. In order to expand the range of forage crops for the production of high – protein silage in the work used non-traditional forage culture amaranth, which is the content of protein balanced by the number of...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

S. V. Pavlenkova [verfasserIn]

G. P. Shuvaeva [verfasserIn]

L. A. Miroshnichenko [verfasserIn]

T. V. Sviridova [verfasserIn]

E. A. Motina [verfasserIn]

O. S. Korneeva [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Russisch

Erschienen:

2018

Schlagwörter:

silage, amaranth, amaranth silage, corn silage, quality indicators of silage

Übergeordnetes Werk:

In: Вестник Воронежского государственного университета инженерных технологий - Voronezh State University of Engineering Technologies, 2016, 79(2018), 4, Seite 220-226

Übergeordnetes Werk:

volume:79 ; year:2018 ; number:4 ; pages:220-226

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.20914/2310-1202-2017-4-220-226

Katalog-ID:

DOAJ022151346

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!