Diversity of Monofloral Honey Based on the Antimicrobial and Antioxidant Potential

This study aimed to investigate the antioxidant profile and the antimicrobial activity of four different types of monofloral honey (manuka (MH), brassica rapeseed (BH), acacia (AH), and linden honey (LH)) against some bacterial/fungal ATCC strains and some multidrug-resistant strains isolated from c...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Anca Hulea [verfasserIn]

Diana Obiștioiu [verfasserIn]

Ileana Cocan [verfasserIn]

Ersilia Alexa [verfasserIn]

Monica Negrea [verfasserIn]

Alina-Georgeta Neacșu [verfasserIn]

Călin Hulea [verfasserIn]

Corina Pascu [verfasserIn]

Luminita Costinar [verfasserIn]

Ionica Iancu [verfasserIn]

Emil Tîrziu [verfasserIn]

Viorel Herman [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

honey

antimicrobial activity

antioxidants

manuka honey

acacia honey

linden honey

Übergeordnetes Werk:

In: Antibiotics - MDPI AG, 2013, 11(2022), 5, p 595

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2022 ; number:5, p 595

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/antibiotics11050595

Katalog-ID:

DOAJ022346546

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!