Comparative Evaluation on the Bioaccessibility of Citrus Fruit Carotenoids In Vitro Based on Different Intake Patterns

The intake pattern has a great impact on the bioaccessibility of carotenoids from citrus fruit. Here, we compared the bioaccessibility of carotenoids from fresh citrus fruit (FC), fresh citrus juice (FCJ), and not-from-concentrate citrus juice (NCJ) and analyzed the influencing factors. The results...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yang Xu [verfasserIn]

Tan Hu [verfasserIn]

Haijuan Hu [verfasserIn]

Sihui Xiong [verfasserIn]

Kaixin Shi [verfasserIn]

Nawei Zhang [verfasserIn]

Qier Mu [verfasserIn]

Gang Xu [verfasserIn]

Peipei Zhang [verfasserIn]

Siyi Pan [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

bioaccessibility

carotenoids

intake pattern

citrus

not-from-concentrate

Übergeordnetes Werk:

In: Foods - MDPI AG, 2013, 11(2022), 10, p 1457

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2022 ; number:10, p 1457

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/foods11101457

Katalog-ID:

DOAJ022496211

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!