Winter wild fennel leaves as a source of anti-inflammatory and antioxidant polyphenols

In the course of a screening program on the seasonal phenol composition of wild Mediterranean medicinal and aromatic plants, broadly used for culinary purposes, Foeniculum vulgare Mill. was the focus of the present study. Hydroalcoholic extracts from fennel freeze-dried leaves, collected in differen...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Severina Pacifico [verfasserIn]

Silvia Galasso [verfasserIn]

Simona Piccolella [verfasserIn]

Nadine Kretschmer [verfasserIn]

San-Po Pan [verfasserIn]

Paola Nocera [verfasserIn]

Annamaria Lettieri [verfasserIn]

Rudolf Bauer [verfasserIn]

Pietro Monaco [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2018

Übergeordnetes Werk:

In: Arabian Journal of Chemistry - Elsevier, 2016, 11(2018), 4, Seite 513-524

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2018 ; number:4 ; pages:513-524

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.arabjc.2015.06.026

Katalog-ID:

DOAJ022819088

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!