Anti-Thermal Shock Binding of Liquid-State Food Waste to Non-Wood Pellets

The development and implementation of strategies to assist safe and effective transport and storage of pellets in containers and indoor facilities without heating systems are challenging. This study primarily aimed to reshape the organic fraction of municipal solid waste into a liquid-state binder i...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Bruno Rafael de Almeida Moreira [verfasserIn]

Ronaldo da Silva Viana [verfasserIn]

Victor Hugo Cruz [verfasserIn]

Paulo Renato Matos Lopes [verfasserIn]

Celso Tadao Miasaki [verfasserIn]

Anderson Chagas Magalhães [verfasserIn]

Paulo Alexandre Monteiro de Figueiredo [verfasserIn]

Lucas Aparecido Manzani Lisboa [verfasserIn]

Sérgio Bispo Ramos [verfasserIn]

André May [verfasserIn]

José Claudio Caraschi [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

agro-industrial residue

defrosting

durability

fractal analysis

fractures

freezing

Übergeordnetes Werk:

In: Energies - MDPI AG, 2008, 13(2020), 12, p 3280

Übergeordnetes Werk:

volume:13 ; year:2020 ; number:12, p 3280

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/en13123280

Katalog-ID:

DOAJ025587862

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!