Hplc-Dad Phenolic Characterization and Antioxidant Activities of Ripe and Unripe Sweet Orange Peels

Phenolic compounds of unripe and ripe sweet orange peels were determined using a high-performance liquid chromatography separation method with diode array detector (HPLC-DAD). The in vitro antioxidant properties and the EC50 (concentration required to obtain a 50% antioxidant effect) values were al...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Olufunmilayo Sade Omoba [verfasserIn]

Rebeccah Olajumoke Obafaye [verfasserIn]

Sule Ola Salawu [verfasserIn]

Aline Augusti Boligon [verfasserIn]

Margareth Linde Athayde [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Schlagwörter:

orange peel

phenolic profile

in vitro antioxidant

Übergeordnetes Werk:

In: Antioxidants - MDPI AG, 2013, 4(2015), 3, Seite 498-512

Übergeordnetes Werk:

volume:4 ; year:2015 ; number:3 ; pages:498-512

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/antiox4030498

Katalog-ID:

DOAJ025872680

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!