IDENTIFICACIÓN DE ADULTERANTES SOYA, FRÍJOL Y CEBADA EN CAFÉ TOSTADO Y MOLIDO UTILIZANDO EFA-IRTF

Detection and quantification of adulterants in processed coffee is very important, because some sensorial characteristics and grain size are readily reproducible with products as cereals, legumes, seeds, roots and bad quality coffee after roast and ground. In this work, spectral characteristics of m...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Fernando Gordillo-Delgado [verfasserIn]

Ángela J. García-Salcedo [verfasserIn]

Claudia Mejía-Morales [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Spanisch

Erschienen:

2012

Schlagwörter:

coffee

adulterants

infrared photoacoustic spectroscopy

Übergeordnetes Werk:

In: Temas Agrarios - Universidad de Córdoba, 2019, 17(2012), 1, Seite 52-59

Übergeordnetes Werk:

volume:17 ; year:2012 ; number:1 ; pages:52-59

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Katalog-ID:

DOAJ027634485

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