Prophylactic Delivery of a Bacteriophage Cocktail in Feed Significantly Reduces Salmonella Colonization in Pigs

ABSTRACT Nontyphoidal Salmonella spp. are a leading cause of human food poisoning and can be transmitted to humans via consuming contaminated pork. To reduce Salmonella spread to the human food chain, bacteriophage (phage) therapy could be used to reduce bacteria from animals’ preslaughter. We aimed...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Anisha M. Thanki [verfasserIn]

Guillaume Mignard [verfasserIn]

Robert J. Atterbury [verfasserIn]

Paul Barrow [verfasserIn]

Andrew D. Millard [verfasserIn]

Martha R. J. Clokie [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Salmonella

bacteriophage therapy

bacteriophages

food-borne pathogens

Übergeordnetes Werk:

In: Microbiology Spectrum - American Society for Microbiology, 2022, 10(2022), 3

Übergeordnetes Werk:

volume:10 ; year:2022 ; number:3

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1128/spectrum.00422-22

Katalog-ID:

DOAJ027674207

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!