Consumption of Purple Neem Foliage Rich in Anthocyanins Improves Rumen Fermentation, Growth Performance and Plasma Antioxidant Activity in Growing Goats

This study aimed to investigate how the consumption of purple neem foliage rich in anthocyanins improves rumen fermentation, growth performance and plasma antioxidant activity in growing goats. In total, 25 Anglo-Nubian Thai native male goats (about 20 ± 2 kg body weight; mean standard deviation (SD...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Nittaya Taethaisong [verfasserIn]

Siwaporn Paengkoum [verfasserIn]

Chatsirin Nakharuthai [verfasserIn]

Narawich Onjai-uea [verfasserIn]

Sorasak Thongpea [verfasserIn]

Boontum Sinpru [verfasserIn]

Jariya Surakhunthod [verfasserIn]

Weerada Meethip [verfasserIn]

Pramote Paengkoum [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

purple neem foliage

normal neem foliage

rumen fermentation

microbial population

growth performance

antioxidant activity

Übergeordnetes Werk:

In: Fermentation - MDPI AG, 2017, 8(2022), 8, p 373

Übergeordnetes Werk:

volume:8 ; year:2022 ; number:8, p 373

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/fermentation8080373

Katalog-ID:

DOAJ030365856

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!