Identification and Characterization of α-Glucosidase Inhibition Flavonol Glycosides from Jack Bean (<i<Canavalia ensiformis</i< (L.) DC

Although the intake of jack bean (<i<Canavalia ensiformis</i< (L.) DC.), an underutilized tropical legume, can potentially decrease the risk of several chronic diseases, not much effort has been directed at profiling the polyphenolics contained therein. Hence, this work aimed to identify...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Anita M. Sutedja [verfasserIn]

Emiko Yanase [verfasserIn]

Irmanida Batubara [verfasserIn]

Dedi Fardiaz [verfasserIn]

Hanifah N. Lioe [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

legume

jack bean

constituent profiling

flavonol glycosides

flavonoid

Übergeordnetes Werk:

In: Molecules - MDPI AG, 2003, 25(2020), 11, p 2481

Übergeordnetes Werk:

volume:25 ; year:2020 ; number:11, p 2481

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/molecules25112481

Katalog-ID:

DOAJ033115354

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!