Quantitative and qualitative characteristics of the non-carcass components and the meat of lambs fed sunflower seeds and vitamin E

The objective of this investigation was to evaluate the weight and percentage of the non-carcass components and the mineral content (macro minerals and trace minerals), crude protein, ether extract, moisture and vitamin E of the heart, liver, tongue, lungs, reticulum, kidneys and meat from the longi...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Natália Ludmila Lins Lima [verfasserIn]

Américo Garcia da Silva Sobrinho [verfasserIn]

Fabiana Alves de Almeida [verfasserIn]

Viviane Endo [verfasserIn]

Nivea Maria Brancacci Lopes Zeola [verfasserIn]

Amélia Katiane de Almeida [verfasserIn]

Alexandre Amstalden Moraes Sampaio [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Spanisch ; Portugiesisch

Erschienen:

2013

Schlagwörter:

minerals

organs

viscera

vitamin E

yield

Übergeordnetes Werk:

In: Revista Brasileira de Zootecnia - Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2004, 42(2013), 1, Seite 51-60

Übergeordnetes Werk:

volume:42 ; year:2013 ; number:1 ; pages:51-60

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

Katalog-ID:

DOAJ034872140

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!