Microbial and oxidation characteristics of refrigerated chicken patty incorporated with moringa (Moringa oleifera) leaf powder

This study investigated the effect of different levels of Moringa oleifera leaf powder (MLP) on physicochemical, microbiological, and sensory characteristics of chicken patties during cold storage. For MLP extracts, methanolic extract exhibited flavonoid and total phenolic contents of 48.0 and 2010....
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Duaa A. E. Elhadi [verfasserIn]

Elgasim A. Elgasim [verfasserIn]

Isam A. Mohamed Ahmed [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Spanisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

Antimicrobial activity

chicken patty

moringa leave powder

peroxide value

Übergeordnetes Werk:

In: CyTA - Journal of Food - Taylor & Francis Group, 2017, 15(2017), 2, Seite 234-240

Übergeordnetes Werk:

volume:15 ; year:2017 ; number:2 ; pages:234-240

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DOI / URN:

10.1080/19476337.2016.1242157

Katalog-ID:

DOAJ037861123

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