Decontamination technologies for medicinal and aromatic plants: A review

Abstract Microbial quality assurance has always been an important subject in the production, trade, and consumption of medicinal and aromatic plants (MAPs). Most MAPs have therapeutic and nutritional properties due to the presence of active substances such as essential oils, flavonoids, alkaloids, e...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Edris Rahmati [verfasserIn]

Mohammad Hadi Khoshtaghaza [verfasserIn]

Ahmad Banakar [verfasserIn]

Mohammad‐Taghi Ebadi [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

bioactive composition

food safety

herb and spices

microbial contamination

thermal and nonthermal processing

Übergeordnetes Werk:

In: Food Science & Nutrition - Wiley, 2014, 10(2022), 3, Seite 784-799

Übergeordnetes Werk:

volume:10 ; year:2022 ; number:3 ; pages:784-799

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1002/fsn3.2707

Katalog-ID:

DOAJ038211068

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!