Isolation and Identification of <i<Lactobacillus plantarum</i< HFY05 from Natural Fermented Yak Yogurt and Its Effect on Alcoholic Liver Injury in Mice

Yak yogurt is a type of naturally fermented dairy product prepared by herdsmen in the Qinghai-Tibet Plateau, which is rich in microorganisms. In this study, a strain of <i<Lactobacillus plantarum</i< was isolated and identified from yak yogurt in Hongyuan, Sichuan Province and named <...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ruokun Yi [verfasserIn]

Fang Tan [verfasserIn]

Wei Liao [verfasserIn]

Qiang Wang [verfasserIn]

Jianfei Mu [verfasserIn]

Xianrong Zhou [verfasserIn]

Zhennai Yang [verfasserIn]

Xin Zhao [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

yak yogurt

alcoholic liver injury

mice

expression

Übergeordnetes Werk:

In: Microorganisms - MDPI AG, 2013, 7(2019), 11, p 530

Übergeordnetes Werk:

volume:7 ; year:2019 ; number:11, p 530

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/microorganisms7110530

Katalog-ID:

DOAJ040358836

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!