SNACK BAR TINGGI SERAT BERBASIS TEPUNG AMPAS TAHU (OKARA) DAN TEPUNG UBI UNGU

Unbalanced dietary consumption, lack of dietary fiber intake and low physical activity could lead to excessive nutrients resulting in obesity. This research aims to create high-fiber snack food in the form of snack bar made from pulp of tofu flour (okara), purple sweet potato flour, and cornstarch....
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Nuri Rachmayani 1) [verfasserIn]

Winiati P. Rahayu 1,2)* [verfasserIn]

Didah Nur Faridah 1,2) [verfasserIn]

Elvira Syamsir1,2) [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Indonesisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

dietary fiber

pulp tofu

purple sweet potato

snack bar

Übergeordnetes Werk:

In: Jurnal Teknologi dan Industri Pangan - Bogor Agricultural University; Indonesian Food Technologist Association (IAFT), 2013, 28(2017), 2, Seite 139-149

Übergeordnetes Werk:

volume:28 ; year:2017 ; number:2 ; pages:139-149

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.6066/jtip.2017.28.2.139

Katalog-ID:

DOAJ041429648

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!