The Quality of Roe Deer (Capreolus Capreolus) Diet in the Winter and Spring Periods Based on Rumen Contents

The purpose of this study is to compare the specifics of winter and spring diets of the roe deer using rumen content analysis. A chemical analysis was performed on a total of 13 samples of roe deer rumen contents: 7 samples of winter diet rumen contents and 6 samples of spring diet rumen contents. T...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Beuković Dejan [verfasserIn]

Obranović Igor [verfasserIn]

Vukadinović Marko [verfasserIn]

Popović Zoran [verfasserIn]

Horvatović Miroslava Polovinski [verfasserIn]

Lavadinović Vukan [verfasserIn]

Beuković Miloš [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

roe deer

rumen content

fiber content

crude protein

diet

Übergeordnetes Werk:

In: Contemporary Agriculture - Sciendo, 2018, 71(2022), 1-2, Seite 137-140

Übergeordnetes Werk:

volume:71 ; year:2022 ; number:1-2 ; pages:137-140

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.2478/contagri-2022-0019

Katalog-ID:

DOAJ042579414

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!