Technology and instrumentation stevia solutions of spray drying

The relevance of the use and development of sweeteners is reflected in the article. The main requirements for sweeteners were given: the sweetness quality, color and odor absence, a pleasant taste, harmlessness, complete elimination from the body, good solubility in water, chemical resistance. Due t...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

M. G. Magomedov [verfasserIn]

A. E. Chusova [verfasserIn]

K. K. Polyansky [verfasserIn]

O. V. Pronina [verfasserIn]

O. N. Romanova [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Russisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

sweeteners, stevia extract, spray drying

Übergeordnetes Werk:

In: Вестник Воронежского государственного университета инженерных технологий - Voronezh State University of Engineering Technologies, 2016, 81(2019), 3, Seite 81-85

Übergeordnetes Werk:

volume:81 ; year:2019 ; number:3 ; pages:81-85

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.20914/2310-1202-2019-3-81-85

Katalog-ID:

DOAJ043017223

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!