Assuring Food Security: Consumers’ Ethical Risk Perception of Meat Substitutes

The world’s growing population requires an adequate supply of protein to maintain food security, but animal protein production is limited by the finite resources of land, fresh water, and ocean capacity. Several meat substitutes offer protein alternatives that may improve food security in less-devel...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Weijun Liu [verfasserIn]

Zhipeng Hao [verfasserIn]

Wojciech J. Florkowski [verfasserIn]

Linhai Wu [verfasserIn]

Zhengyong Yang [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

meat substitutes

ethical risk

plant-based meat

cultured meat

consumer perceptions

Übergeordnetes Werk:

In: Agriculture - MDPI AG, 2012, 12(2022), 5, p 671

Übergeordnetes Werk:

volume:12 ; year:2022 ; number:5, p 671

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/agriculture12050671

Katalog-ID:

DOAJ043650465

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!