Study of Fermentation Strategies by <i<Lactobacillus gasseri</i< for the Production of Probiotic Food Using Passion Fruit Juice Combined with Green Tea as Raw Material

Foods fermented by <i<Lactobacillus</i< with probiotic properties convey health benefits to consumers, in addition to fulfilling the basic function of nourishing. This work aimed to evaluate the growth characteristics of <i<L. gasseri</i< in passion fruit juice and passion fr...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Wanessa Dayane Leite Lima [verfasserIn]

Shênia Santos Monteiro [verfasserIn]

Matheus Augusto de Bittencourt Pasquali [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

probiotic

Übergeordnetes Werk:

In: Foods - MDPI AG, 2013, 11(2022), 10, p 1471

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2022 ; number:10, p 1471

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/foods11101471

Katalog-ID:

DOAJ043746608

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!