Utilisation de quelques farines animales locales dans l'alimentation du poulet de chair

Use of Some Local Animal Protein Sources in the Feeding of Broilers. Two trials were conducted in view of determining the optimum conditions of using animal by-products in the feeding of broiler chicks. In the first experiment 600 broiler chicks of "Shaver" breed were distributed in 12 pen...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Dongmo, T. [verfasserIn]

Ngou Ngoupayou, JD. [verfasserIn]

Pouilles Duplaix, M. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Französisch

Erschienen:

2000

Schlagwörter:

Broilers

Blood meal

Meat meal

Fish meal

Zootechnical performances

Übergeordnetes Werk:

In: Tropicultura - Presses Agronomiques de Gembloux, 2006, 18(2000), 3, Seite 122-125

Übergeordnetes Werk:

volume:18 ; year:2000 ; number:3 ; pages:122-125

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Journal toc

Katalog-ID:

DOAJ044447086

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