Characterization of chicken muscle disorders through metabolomics, pathway analysis, and water relaxometry: a pilot study

Metabolite profiles of chicken breast extracts and water mobility in breasts were studied using proton nuclear magnetic resonance (1H-NMR) spectroscopy and time-domain NMR (TD-NMR) relaxometry, respectively, using normal breast (NB), and wooden breast (WB) and white striping (WS) myopathies in broil...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Nara R.B. Cônsolo [verfasserIn]

Linda M. Samuelsson [verfasserIn]

Luís C.G.S. Barbosa [verfasserIn]

Tatiana Monaretto [verfasserIn]

Tiago B. Moraes [verfasserIn]

Vicente L.M. Buarque [verfasserIn]

Angel R. Higuera-Padilla [verfasserIn]

Luiz A. Colnago [verfasserIn]

Saulo L. Silva [verfasserIn]

Marlon M. Reis [verfasserIn]

André C. Fonseca [verfasserIn]

Cristiane S. da S. Araújo [verfasserIn]

Bruna G. de S. Leite [verfasserIn]

Fabricia A. Roque [verfasserIn]

Lúcio F. Araújo [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

chicken breast myopathy

metabolomics

NMR spectroscopy

TD-NMR relaxometry

water mobilization

Übergeordnetes Werk:

In: Poultry Science - Elsevier, 2020, 99(2020), 11, Seite 6247-6257

Übergeordnetes Werk:

volume:99 ; year:2020 ; number:11 ; pages:6247-6257

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.psj.2020.06.066

Katalog-ID:

DOAJ04469900X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!